Till Kåtbocken

Nu kommer jga ifrån Gothia, Göteborg. Nu ikäll sätter jag och E oss på båten ner till Gotland. Mysigt mysigt ocg roligt! I Har varit sjuk sen Arvika och det gjorde att jag inte kunde vara med att sparka på bollen, fick stå och titta. Surt att inte få vara med men skit kul med tjejerna och massa snygga killar. The band är nog det bästa gänget någonsin!


Till Kåtbocken.

det snurrar


Karuselltjuv


Kolla vem vi såg och träffade i Hudik Lasse Lindh. Han var söt! Han spelade och de gjorde Svasse och Lisa Ekdal också. Jätte mysigt och bra var det allt i hopa. Nu är jag hemma och ligger med E i sängen och pratar skit. Hon pratar mest om en viss MN haha. Men Arvika var det bästa jag gjort. Allt vart super lyckat och man vill mest tillbaka. Nu på Söndag åker jag ner till Göteborg och Gothia. Hur ska det gå? Suhär dålig kondis har jag inte haft på länge. Men godis är så gott  /Kyss från Minna och E

tralallalaa

Najs är det rätta ordet för Kent, så är det bara. Jill Jonsson, SÅ JÄVLA BRAA (not). Pascal gillar vi! Hellacopters GRYMMA. PopRock från Gotland. Men sex pistoler slog allt! Peace and Love  /Emil


Alva


Kom hem från Gotland för att par dagar sen och träffade släkt, min kusin Alva på bilderna. Imorgon åker jag och mina älskade vänner till ARVIKA. äntligen! Nu ska jag till majs fst jag borde packa men jag är fär nervös.

Sex pistoler


Emil, far och Franken stack till Peace & Love. Mest för att kolla på sex pistoler men såg annat med som han säkert berättar om. Hoppas inte du blir lika arg som förra gången när jag lägger upp bilder på dig Emil men jag måste ju puss på dig!

Borta bra men hemma bäst

söööt
Godnatt ifrån Minna och Erkan. Snart bär det av till arvika KYSS

RSS 2.0